KONZALTING, PROJEKTIRANJE, PROIZVODNJA
eProjekt plus d.o.o. (ranije ELING M-G d.o.o.)
Sopnička 9a, 10 040 Zagreb
Ured: Rudolfa Kolaka 8, 10 040 Zagreb

Kako svoju tvrtku prepoznati u upravljanju projektima

1. Imate li u svome poslu potrebu za planiranjem radnih zadataka?

2. Da li sastavljate radne timove ili određujete tko će raditi na kojemu poslu?

3. Radite li na organizaciji i/ili izvođenju nekog radnog zadatka?

4. Obavljate li kontrolu i/ili upravljate odvijanjem nekog posla?

Gornja pitanja su zapravo osnovne funkcije upravljanja projektom. Ako je odgovor bio da, na jedno ili više njih, vaše je poduzeće definitivno projektno orjentirano i programom poput eProjekta bi mogli pojednostaviti i olakšati poslovanje.

U praksi često nailazimo na razmišljanje pa mi smo mali, ne radimo velike projekte, tražili smo nešto, ali bilo je jako skupo ili jako komplicirano i sl.

Pod pojmom projekt ne misli se samo na projektiranje aviona i brodova, projekt je zapravo jedan posao koji treba obaviti u sklopu djelatnosti poduzeća.

Aplikacija eProjekt napravljena je za svakodnevno, operativno, vođenje poslovanja projektno orjentiranih poduzeća, program za upravljanje projektima. I to bez ogromnih ulaganja, bez potrebe za skupom infrastrukturom, bez komplicirane i dugotrajne obuke.  Ljudi naprosto rade svoj uobičajeni posao, izrađuju poslovne dokumente koje bi  ionako radili, samo što to rade kroz eProjekt.

I to je to, sve je na jednom mjestu, lako dohvatljivo, uniformno i jednoobrazno. Stanje i napredovanje projekta lako se prati, a olakšano je i komuniciranje izmedu djelatnika radi uspješnosti projekta.